Kategoria: Artykuły spożywcze -> Maszyny dla przemysłu spożywczego Kraj: Włochy Polecane produkty [Włochy]Samoprzylepne liniowego oznakowania maszyn, od 1 do 3 oznakowania stacMaszyna wyposażona w silnik o zmiennej prędkości i podajnika śruby na wlocie, w tym silniki krokowe do etykietowania stacji.
Produkcja od 500 do 2500 BPH za 1 częściowy etykiety (produkcja może zostać skrócony w przypadku zawinięcia etykiecie lub więcej niż 1 label aplikacji)
Podstawowe maszyna nadaje się do zastosowania jednego ciała etykiety na butelkach rundy.
Zmienna prędkość silnika jest wliczone w tej maszyny do automatycznego dostosowywania prędkości wlocie butelki[...] [Włochy]FLOUR SIFTER (bread machine, bakery machine, bakery machinery)Able to eliminate all impurities and is specially studiedto oxygen the flavour.- Mounted on wheels with a locking device, equipped witha revolving exit system.- In the basic model the flour comes out at 104 cm fromfloor level (on request the height can be modified).- Can be inspected on both sides.- Sifting capacity 100 kg every 5'.[...] [Włochy]Samoprzylepne liniowe etykietowania maszyny ze stacjami 1 do 3 etykietProdukcji maks. 1800 BPH za 1 częściowy etykiety (produkcja może zostać skrócony w przypadku zawinięcia etykiecie lub więcej niż 1 label aplikacji)
Nadaje się do wielu zbiorników cylindrycznych, takich jak butelki wina, Jam słoiki, smarowania, konserwy, sosy, etc etc (NO CONICHAL).
Podstawowe maszyna nadaje się do zastosowania jednego ciała etykiety na butelki okrągłe lub przód + tył etykiety na butelkach, w obie strony z tym samym zwoju.
Zmienna prędkość silnika nie[...] [Włochy]BREADSTICK MACHINE (bread machine, bakery machine, bakery machinery)Machine for the production of rolled-up bread-sticks ofdifferent sizes with a manual pick-up system. This machine is characterized by single cutting into theloading dough, to give the product a rough appearance. The machine can also produce small French bread loafs. Hourly output: approx. 150 to 200 kg.[...] [Włochy]PASTRY SHEETER (bread machine, bakery machinery, dough sheeter)Work all kinds of dough, even of very thin thickness.- Scrapers can be removed in just a few seconds for dailycleaning.- Rolling cylinders are calibrated, polished and chromium-plated with hard chrome.- The bearing are all screened to avoid contamination.- Adjustable speed conveyors avoid causing wrinkleson the pastry.- The low voltage electrical supply can be controlled either by hand or by a foot-operated pedal and the electrical system is linked to accident proof safety guards.- The Frame machine[...] [Włochy]SHEETER MOULDER (bread machine, bakery machinery, dough sheeter)Painted steel sheet bedplate, mounted on castors.Anodized aluminium sides.- Ball bearings with double seal on all rotating parts.- Ground and thickness chrome-plated steel rollers.- A simple device stops the upper belt and the machinebecomes a roll unit for the rolling of small quantities of dough.- The machine is supplied with infeed belt for the automatic feed of the dough into the rollers.- At the end of the work cycle, the finished product canreturn towards the operator.- It is possible to produce[...] [Włochy]BREAD MILL (bread machine, bakery machine, bakery machinery)Bread grinder is rugged, reliable durable and give safety tothe user. The structure is stainless steel inox and the mouthof sifter in aluminium casting. The grinding unit permits theselection of two different granulated sizes. The safety device is maked with three covers inside the mixing tank.[...] |
|